Haine câini

Puteți chiar să cumpărați câinelui o hăinuță luxoasă cu un design foarte modern și funcționalitate de top. Aceste hăinuțe premium pot fi dotate cu glugă sau acoperământ al picioarelor, precum și cu dublură moale de fleece care va proteja burtica și rinichii câinelui pe timpul sezonului rece.

Această întrebare poate fi discutată pe larg, dar până la urmă acest lucru este decis în funcție de părerea fiecărui posesor de câine în parte. Până la urmă, nu toți câinii cu blană lungă au un substrat de păr suficient de gros care să le țină de cald iarna, și nu toți câinii cu blană scurtă răcesc în sezonul rece.

În general, câinii cu blana scurtă cu substrat subțire de păr și cu un strat prea mic de grăsime subcutanată au nevoie de îmbrăcăminte special pentru a le ține de cald în anotimpul rece. Aici inludem rase ca doberman, dalmațienii sau Greyhound. Hainutele pentru caini sunt special recomandate pentru câinii mici și cei bătrâni pe timpul celor mai reci și umede luni de iarnă.

Pentru ca hăinuța să vă placă atât dumneavoastră cât și câinelui, alegeți una confecționată dintr-un material moale care respiră și care este impermeabilă, protejează împotriva vântului și este rezistentă. O jachetă sau o hăinuță cu o croială perfectă nu va deranja câinele și nu îi va limita mișcările. Dacă patrupedul se simte perfect confortabil să iasă la plimbare cu noua lui hăinuță și nu îi apar semne vizibile de rosături sau iritații, atunci veți ști că ați făcut alegerea perfectă.

Sfatul medicului: Pregateste-ti animalutul iubit pentru sezonul rece folosind un complex de vitamine si o dieta bogata in fibre si minerale.

Dr. Tomescu Andreea